1
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic Mladost GAT v Crvena zvezda during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium Karadjordje on October 02, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TERZIĆ NAKON OSVAJANJA TITULE: ‘Najubedljivija titula u Zvezdinoj istoriji!’

Objavljeno: 22.04.23 u 21:05

Svestan je važnosti ove titule!

Fudbaleri Crvene zvezde u prvom kolu plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije savladali su ekipu TSC-a rezultatom 4:1 i na taj način osvojili 34. titulu u klupskoj istoriji i izborili plasman u grupnu fazu Lige šampiona naredne sezone.

Crvena zvezda je večeras osvojila šestu uzastopnu, a ponosan na ostvareni rezultat je generalni direktor Zvezdan Terzić.

during the Play Off Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and TSC Backa Topola at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ovo je najubedljivija titula u istoriji Crvene zvezde i srpskog fudbala i verujem da su zvezdaši ponosni na ostvaren rezultat. Pričali smo i pred početak takmičarske godine da je ovo istorijska sezona, jer će prvak Srbije, zahvaljujući koeficijentu koji je najvećim delom zasluga upravo nas, ići direktno u Ligu šampiona. Postavili smo osvajanje titule kao imperativ na početku letnjih priprema 2022. godine, svesni da neće biti lako i da je ulog nikad veći. Ponosan sam što smo uspeli da postanemo prvaci Srbije, još u aprilu, praktično mesec dana pre završetka sezone i što smo prvi siguran učesnik Lige šampiona za narednu sezonu. Pred nama je još šest utakmica u prvenstvu koje ćemo shvatiti maksimalno ozbiljno sa ciljem da nastavimo da pobeđujemo, a takmičimo se i u Kupu Srbije. Aktuelna generacija je osvajanjem šeste uzastopne titule već ispisala istoriju, a to bi mogla da učini i osvajanjem treće u nizu duple krune. Već sada marljivo radimo na konstrukciji tima za Ligu šampiona, tako da ćemo spremno dočekati letnje pripreme, kao i obaveze koje ćemo imati u najvećem klupskom takmičenju – rekao je Terzić

0
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter