0
Domaći fudbal

during the Play Off Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and TSC Backa Topola at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOJEVIĆ PRE SLAVLJA ŽELI POBEDU U DERBIJU: „Znam šta nas čeka u sredu, sada se lakše diše!“ (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.23 u 20:51

Bio je srećan nakon titule, ali je slavlje odložio.

Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su novu titulu prvaka Srbije nakon što su u prvom kolu plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije savladali ekipi TSC-a iz Bačke Topole sa 4:1. Po završetku ovog meča, svoje utiske je izneo trener domaćeg tima Miloš Milojević, koji je istakao da će slaviti tek kada njegov tim završi posao, aludirajući i na večiti derbi sa Partizanom koji je na programu u sredu.

Pre svega sam srećan sto smo dobili utakmicu, mada verovatno nisam svestan važnsoti titule jer je Zvezda poslednjih godina navikla navijače na to. Pre svega bih čestitao momcima na svemu, neka ostanu stabilni, nije lako, ali je lepo. Čestitam na trudu, odrcanju i na svemu, čestitam i navijačima, i naravno mom stručnom štabu. Takav sam čovek, ne slavim dok ne završimo posao, znam šta nas čeka u sredu, a posle toga ću da proslavim – počeo je Milojević i dodao:

– Dobro, sad se lakše diše, drugačije je, ali to je derbi, to je ponos, jedna utakmica koju i mi o ni želimo da dobijemo. U boljem smo naletu i ako prisutpimo na pravi način mislim da će rezultat doći.

Na samom kraju, Milojević je dobio pitanje o tome da li će u nastavku sezone pružati šansu mlađim momcima, na šta je istakao da oni moraju da igraju.

– Svakako da hoću. Mislim, videli ste i danas mlađe snage na terenu, ali ne treba to tako da se gleda. Postoje dobri i loši igrači. Postoji i odgovornsot prema klubu, prema instituciji. Morate da produkujete igrače, a da biste produkovali oni moraju da igraju. Mi smo talentovana nacija ali ne prodajemo koliko bi trebalo, a neke lige, slabije u rejtingu, prodaju u prelaznom roku i zarade 70-80 miliona. Mi ne. Postoji razlozi zašto je to tako. Stara nam je liga i to je nešto na čemu mora da se radi. Uvek sam odgovoran i biću i tada, ali nikad na uštrb rezulatata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter