2
Domaći fudbal

during the Play Off Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and TSC Backa Topola at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LAZETIĆ ČESTITAO ZVEZDI TITULU I DAO ZANIMLJIVU IZJAVU: „Sad su svi majstori i Maradone!“

Objavljeno: 22.04.23 u 20:37

„Sad svi su majstori i Maradone…“

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu TSC-a iz Bačke Topole u prvom kolu plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije rezultatom 4:1. Ovaj trijumf crveno-belima je doneo novu titulu šampiona naše zemlje, a po završetku meča, svoje utiske je izneo trener gostiju Žarko Lazetić.

On je prvo čestitao domaćima na novoj tituli, istakavši da su domaći bili znatno bolji u drugom poluvremenu. Pored toga, imao je i jedan zanimljiv komentar.

Čestitam Zvezdi na tituli i pobedi, bolji su bili u drugom poluvremenu. Teško je držati se ovde, izgubili smo želju za igrom posle datog gola, to nas je koštalo primljenog u nadoknadi prvog poluvremena. Poklonili smo dva gola iz grešaka, sad svi su majstori i Maradone, teško je kada oni ovde povedu, mi smo posle toga potonuli, ne smemo da odustanemo od onoga što radimo i želimo da nastavimo – rekao je Lazetić.

BONUS VIDEO:

1
1

2 Komentara

  1. Gulaš-paprikaš-bećaroš projekat tone lagano..
    Kako će da ih ometlaju prvi na kje nalete sa jedno 10 komada u kvalifikacijama a posle će da primaju po 3-4 komada u Ligi Evrope od prosečnih istočno-Evropskih timova..
    Nakaradni mutant projekat..

    0
    0
    Odgovori
  2. Mutant projekat pokazao svoje pravo lice.Jad i beda Madjorskog gulaš-paprikaša.Ko će nas da predstavlja u Evropi majko Božija..

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter