0
Evropske lige

Ivan Ilic during the UEFA EURO 2024 Qualifiers Group G match between Montenegro and Serbia at City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ILIĆ FENOMENALNIM GOLOM DOVEO TORINO DO POBEDE: Šut sa 30 metara zbunio golmana Lacija! (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.23 u 20:03

Kiksnuo je čuvar mreže domaćih.

Fudbaleri Torina savladali su ekipu Lacija u 31. kolu Serije A, a najzaslužniji za trijumf gostiju bio je srpski reprezentativac Ivan Ilić. Meč je završen rezultatom 0:1, a jedini pogodak i to maestralan, delo je upravo Srbina u 43. minutu.

Ilić je u Torino stigao zimus iz ekipe Verone, a ovo mu je bio prvi gol u dresu novog kluba. On je loptu prihvatio daleko od gola protivnika, pa je sa oko 30 metara šutirao, iznenadio golmana Lacija Ivana Provedela i postigao efektan gol.

Šutirao je srpski reprezentativac snažno po zemlji, a golman domaćih je izuzrtno loše reagovao, što je Torinu na kraju i donelo pobedu.

Ilić je odmah dobio čestitke saigrača, među kojima je bio još jedan srpski reprezentativac Nemanja Radonjić, koji je odigrao skoro 70 minuta danas.

SVI REZULTATI:

Salernitana – Sasuolo 3:0
Lacio – Torino 0:1

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter