0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ĆURKOVIĆ NE GUBI NADU U PARTIZAN: ‘Nisam pesimista!’

Objavljeno: 22.04.23 u 10:54

Bivši čuvar mreže ‘crno-belih’ veruje u svoj tim.

Fudbalski klub Partizan ove sezone prolazi kroz buran i težak period. Regularni deo Mozzart Bet Superlige Srbije završili su na četvrtom mestu sa 57 bodova, a u posledenjem kolu, savladio ih je Čukarički. ‘Crnobeli‘ su u toku ove sezone promenili čak tri trenera. Sezonu je počeo Ilija Stolica, posle njega na klupu je seo Gordan Petrić, da bi na njegovo mesto stigao Igor Duljaj.

Počasni predesednik tima iz Humske i legendarni golman Ivan Ćurković rekao je da Partizan ima ekipu za gore i da je neophodno da imaju disciplinu.

-Vidim sunce, nisam pesimista. Mora da grane! Partizan ima ekipu za „gore”, treba dodati gas i pronaći rešenje da se u dogledno vreme bude i prvi. Neophodno je da postoje red i disciplina na svim nivoima, klub bez toga ne može da funkcioniše. Mora da se zategne! Kad sam bio predsednik, tolike godine, znalo se ko šta radi. Nikad Bjekoviću nisam govorio dovedi „tog i tog” igrača, dobar je. Šta je Nenad predlagao, ja sam prihvatao. Tumbaković, takođe. Odlično su se bavili sportskim stvarima, Zečević i ja svim drugim. – poručio je Ćurković.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter