2
Evroliga

Players presentation grobari navijaci fans supporters flags, light, ilustracija illustration, Danilo Andjusic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LJUBAV PREMA KLUBU: Partizan zaradio ogroman novac od prodaje karata – oboreni su svi rekordi!

Objavljeno: 20.04.23 u 12:36

Crno-beli su bili ubedljivo najgledaniji u Evroligi.

Košarkaši Partizana Mozzart Bet već su napravili ogroman uspeh plasmanom u TOP 8 Evrolige, ali nema sumnje da će dati sve od sebe da odu i korak dalje. Sve domaće utakmice crno-belih, protekle su u neverovatnoj atmosferi, Štark arena je na susretima Evrolige gotovo stalno bila ispunjena, a sve to, doprinelo je do toga da Partizan zaradi ogroman novac od prodaje karata.

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, upravo je otkrio o kojoj cifri se radi, u jutarnjem programu RTS.

– Još nismo pustili karte za Top 8 i plej-of ABA lige, očekuje se oko 5 miliona od karata ove sezone. Primera radi, 2017. godine je bio 36.000 za celu sezonu, sada je 5 miliona, to je više od 150 puta više. Sada su svi, 99 odsto ljudi u hali platili karte, ima nekih akcija poput dece sa invaliditetom i bez roditelja koji ne plaćaju karte, ali generalno ove sezone svi plaćaju – zaključio je Mijailović.

Ono što je trenutno poznato, jeste da će se karte za meč sa Realom pustiti u prodaju 24. aprila, dok cene i dalje nisu određene.

Pored prihoda od prodaje karata, Ostoja Mijailović je govorio o akciji koju su crno-beli pokrenuli kako bi navijači pomogli klubu da se plati porez. On je istakao da se već prvog dana upaltila ogromna svota novca, a o tome detaljnije možete čitati OVDE.

Može li Partizan da savlada Real Madrid i ode na F4 Evrolige?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

BONUS VIDEO:

2
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter