6
AdmiralBet ABA Liga

General overview, total, grobari navijaci fans supporters, flash, lights during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„GROBARI“ SPASAVAJU PARTIZAN: Za svega dva dana skupili ogromnu sumu novca za otplatu poreskih dugovanja!

Objavljeno: 20.04.23 u 11:20

Akcija će izgleda biti uspešna

Kao što već verovatno znate KK Partizan je pre svega par dana pokrenuo akciju za prikupljanje novca za plaćanje poreskog duga.

Kako sada stoje stvari ona je imala ogroman odziv kod navijača crno-belih, a detaljnije o tome na „RTS-u“ je govorio prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

Nismo dali tu vest u javnost, mi smo juče prikupili oko 500.000 evra. Akciju je pokrenulo više od 2.000 navijača. Mi smo puno akcija provodili, na kraju smo prihvatili, moram da pohvalim i da će svako od nas u UO platiti bespovratno po 100.000 evra, dakle milion evra će se platiti samo od članova UO, moram da se zahvalim državi što je imala razmevanja da nas čeka sa ovim. Mi smo 2017. godine imali listu prioriteta. Cilj nam je da poreski dug do početka sezone vratimo večim delom, možda i u celosti. Jako je teško da imate toliki dug, a da imate budžet za igrače. Nama je korona godina odnela 5 miliona evra, to je već glavnica duga za porez – rekao je Mijailović.

Što se samog duga tiče reč je o cifri od 7.000.000 evra, a čini se da bi ona na ovaj način mogla da bude pokrivena.

Može li Partizan da savlada Real Madrid i ode na F4 Evrolige?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

BONUS VIDEO:

7
3

6 Komentara

  1. Jako lepo,vidim i svi funkcioneri se odrekli svojih plata zarad partizana????
    Za decu niko poruku da posalje ali bitno da nesposobnost uprava zvezde i partizana dal kroz poruke dal kroz donacije narod (uvek bio ovca ) ispravlja.
    Sramota za Srbiju i narod

    0
    0
    Odgovori
  2. To mi skupljamo novac za zvezdima pojačanja, odakle njima para da plate porez ? Na njihove utakmice ulaze kartama koje se dele, ne prodaju

    2
    0
    Odgovori
  3. Ja dugujem 15.000 državi za porez, a kupio sam stan od 300 kvadrata u Beogradu na vodi, pa ako bi dobri Grobari i za mene mogli da odvoje neki dinar… Hvala

    2
    8
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter