0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Inter/@FCBayern

MILAN I REAL ČEKAJU RIVALE: Vreme je da se kompletiraju parovi polufinala Lige šampiona!

Objavljeno: 19.04.23 u 08:39

Očekuju nas dva sjajna meča!

Sinoć smo nakon velikih uzbuđenja dobili prva dva učesnika polufinala Lige šampiona. Reč je o aktuelnom šampionu Italije, Milanu, te aktuelnom šampionu Španije i Evrope, Real Madridu.

Oni su u zanimljivim dvomečima izbacili Napoli odnosno Čelsi, a sada čekaju svoje protivnike u polufinalu.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite efbet sajt.

Milan će se sastati sa boljim iz duela Intera i Benfike. Neroazuri su pobedili u prvom meču u Lisabonu sa 2:0 i na Đuzepe Meacu donose veliku prednost. Jasno je da bi u polufinalu vrlo izvesno mogli da vidimo još jedan veliki italijanski okršaj – i to gradski derbi Milana.

Sa druge strane, Realov protivnik krije se u dvomeču Bajern Minhena i Mančester sitija. Građani su demolirali Bavarce u prvom susretu na Etihadu – 3:0. Međutim, u fudbalu postoji jedno pravilo, a ono glasi ‘nikada ne otpisuj Nemce i nemačke ekipe‘. Sigurno je da se Bajern neće predati, a ukoliko uspeju rano da povedu, sve će biti otvoreno.

Dakle večeras od 21 čas – Inter protiv Benfike i Bajern Minhen protiv Mančester sitija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter