0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ AC Milan

LEAO SANJA ’UŠATI’ PEHAR: ‘Verujem da smo blizu tom cilju!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.23 u 20:00

‘Rosoneri’ imaju sjajnu sezonu.

Fudbaleri Milana su prvi  put još od 2007. godine u polufinalu Lige šampiona. Sinoć su remizirali 1:1 sa ekipom Napolija i ukupnim rezultatom 2:1 prošli u narednu fazu najelitnije evropskog takmičenja. Rafael Leao je bio jedan od junaka svog tima, on je u 43. minutu pretrčao više od pola terena, prevario nekoliko fudbalera Napolija i prosledio loptu do Olivije Žirua, koji je goste doveo u vođstvo od 1:0. Napolitanci su došli do izjednačenja stigao u samom finišu meča pogotkom Viktora Osimena.

FOTO: Twitter/AC Milan

Portugalac je nakon ovog duela rekao da svi u klubu sanjaju o osvajanju Lige šampiona.

-Uvek pokušavama da prevarim svoje rivale kada sam u situaciji jedan na jedan. Znam da mogu da stvorim tu razliku. Ako ja ne mogu da postignem gol, onda uvek pogledam gde su moji saigrači. Prešao sam dvojicu fudbalera Napolija, video sam Žirua i znao sam da će da postigne gol ako mu dodam loptu. Mnogo sam srećan. Želimo da nastavimo da sanjamo i da imamo visoke ciljeve. Svi u klubu sanjamo o osvajanju Lige šampiona. Verujem da smo blizu tom cilju. – istakao je Leao.

Milan će u polufinalu Lige šampiona igrati sa boljim iz duela između Intera i Benfike. ‘Neroazuri‘ su  prvi meč dobili rezulatom 2:0, a revanš duel je na programu večeras od 21 sat u Milanu.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter