0
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐOKOVIĆ IMAO VELIKU PODRŠKU PROTIV FRANCUZA: Predsednik Republike Srpske u društvu legendarnog košarkaša Zvezde bodrio Novaka! (FOTO)

Objavljeno: 19.04.23 u 20:35

Pobeda nakon preokreta protiv perspektivnog rivala!

‘Prvi reket sveta’, Novak Đoković, plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Banjaluci. Srbin je preokretom obeležio debi na ovosezonskom Srpska openu, jer je nadoknadio set zaostatka i sa 2:1 (6:7, 6:3, 6:2) savladao mladog Francuza, Luku van Eša. 

Meč u prestonici Republike Srpske trajao je čak dva sata i 42 minuta igre, ali Novak je uspeo da spreči momka rođenoh 2004. godine u nameri da ostvari trijumf karijere.

Baš kako je i očekivano, ovaj susret privukao je najveću pažnju publike, pa ni loši vremenski uslovi nisu sprečili navijače da napune tribine centralnog terena.

FOTO: STARSPORT

Novakov meč pratili su i njegovi roditelji, Srđan i Dijana, kao i mnoštvo poznatih ličnosti. Među VIP zvanicima posebno se izdvajaju predsednik Republike Srpke, Milorad Dodik, kao i legendarni košarkaš Pero Antić. 

FOTO: STARSPORT

 

Nole će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz meča Gregor Barere – Dušan Lajović.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter