0
Fudbal

Aleksandar Dragovic Crvena Zvezda v Spartak, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on October 09, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DRAGOVIĆ OTVORENO O PONUDI SAMPDORIJE: „Sve je bilo dogovoreno, ali nešto je iskrslo!“

Objavljeno: 18.04.23 u 17:58

Pričao i o reprezentaciji!

Štoper Crvene zvezde, Aleksandar Dragović, u razgovoru za austrijsku agenciju APA, govorio je o tome što ga selektor Ralf Rangnik nikada ne poziva na okupljanja, iako je jasno da bi bio veoma značajan.

Razumem da srpska liga nije nešto vau, ali bih voleo da mi je data prilika da se dokažem. Vrlo sam razočaran, to mi je teško palo. Bio sam rezerva i kod Konstantija, Kolera i Fode na početku, pa sam se izborio za sveoje mesto… Otkazao sam učešće samo jednom za 11 godina i to kada sam imao koronu. Uvek sam bio strastven kada treba da igram za reprezentciju. I onda me tako otkače. – započeo je Dragović.

Ipak, svestan je da su šanse da se vrati u nacionalni tim, minimalne.

Vrlo su male šanse da ću ponovo biti u timu. To je mišljenje selektora, moraš da ga poštuješ. – kazao je austrijski štoper.

Aleksandar Dragovic (L) reacts during the Mozzart Super Liga 169 Derby Derbi match between Crvena Zvezda and FK Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on March 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Bilo je ponuda iz Austrije. Za njega se interesuje nekoliko klubova iz rodne države.

Razmenili smo neke ideje… Ako bi mi ceo paket odgovarao, zašto da ne. Ali, kada bih morao danas da odlučim rekao bih da je rano. Dve ili tri godine prerano. – smatra fudbaler Zvezde.

Potom je progovorio i transferu u Sampdoriju koji je bio skoro pa završen zimus. Smatra da bi sada za njega bilo idealno da igra u Italiji.

Već smo se dogovorili i dobio sam zeleno svetlo. Nažalost, nešto je iskrslo. Tako to ide. Naravno da bi bilo lepo da se dokažem u Italiji. Iskorak u nekoj od liga petice je ono o čemu maštam. Realno, u mojim godinama samo Italija dolazi u obzir. – realan je popularni Drago.

Aleksandar Dragovic (L) and Stefan Tomovic during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and FK Cukaricki at stadium Rajko Mitic (Marakana) on February 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Ipak, jasno mu je kako funkcioniše današnji fudbal, tako da želi i da zaradi.

Neću naravno ni da igram za džabe, moram da budem iskren. – zaključio je Dragović.

BONUS VIDEO:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter