0
Fudbal

FOTO: YouTube/ Scrennshot

PODELA BODOVA U TORINU: Srpski trojac bez pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.23 u 18:50

’Bikovi’ izbegli poraz.

Fudbaleri Torina su u okviru 30. kola italijanske Serije A dočekali Salernitanu od 15 časova i remizirali rezultatom 1:1. Gosti iz Salerna su bolje ušli u utakmicu i prvi došli do pogotka preko Vilene u devetom minutu. Kandreva je nekoliko minuta kasnije imao priliku da udvostruču prednost, ali je domaće spasila stativa.

U finišu prvog dela, Sanabrija je mogao da donese izjednačenje, ali je i ekipu Salerna spasila prečka. Isti igrač  je više sreće imao u 57. minutu, kada je poravnao rezultat, koji je bio konačan.

Salernitana je i petu utakmicu zaredom odigrala nerešeno i zauzima 15. mesto na tabeli sa 30 bodova, dok Torino sa druge strane za pobedu ne zna četiri meča i nalazi se na 10. mestu sa 30 poena.

Na terenu je bilo i srpskih reprezentativaca u redovima „bikova“ – Vanja Milinković Savić i Ivan Ilić su odigrali ceo meč, dok je do 82. minuta u igri bio i Nemanja Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter