0
Tenis

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Cristian Garin (CHI) v Holger Rune (DEN) Beograd, 18.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

SINER KRENUO URAGANSKI, PA STAO: Rune drugi finalista Monte Karla! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.23 u 21:55

Tamo ga čeka Rubljov!

Danski teniser, Holger Rune, pobedio je Janika Sinera sa 2:1 u polufinalu mastersa u Monte Karlu. Danac je slavio nakon preokreta – po setovima, 1:6, 7:5, 6:4.

U prvom setu Siner je potpuno izdominirao. Krenuo je silovito i sa dva brza brejka, za pola sata došao do prednosti u polufinalu. Činilo se u tom momentu da nećemo dobiti meč, te da će Italijan lako doći do finala.

Ipak, već u narednom setu ‘dobili smo meč’. Rune je odmah na startu brejkovao Sinera i došao do vođstva od 3:0. Ipak, kada je trebalo da odservira za osvajanje seta, ruka se ‘zatresla’, a Siner je to iskoristio i vratio brejk. Međutim, identičnu situaciju doživeo je Siner u gemu u kojem je servirao za tajbrejk.

U poslednjem setu viđena je najveća drama. Brejka nije bilo sve do rezlutata 6:5 za Runea. Servirao je Siner za ostanak u meču, a očigledno da je pritisak ‘odradio’ svoje, te je Danac iskoristio to i došao do finala u Monte Karlu.

Tamo ga čeka Andrej Rubljov koji je ranije danas savladao Tejlora Frica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter