1
Evroliga

FOTO: STARSPORT/Screenshot

SEĆATE LI SE DEČAKA KOJI JE IMAO PORUKU ZA NEDOVIĆA: Košarkaš Zvezde mu je poklonio dres i zagrljaj! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.23 u 14:58

Lep gest jednog od predvodnika crveno-belih.

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Nemanja Nedović, nakon utakmice sa Fenerbahčeom, na tribinama je primetio dečaka koji je držao transparent posvećen njemu. Odmah posle meča, Srbin je skinuo dres, zaputio se ka dečaku i dao mu poklon koji će pamtiti do kraja života.

@draganabasaric Neda 🍀❤️🤍 #fyp #euroleague #crvenazvezda #nemanjanedovic #26 ♬ original sound – draganabasaric

Podsećamo, na zagrevanju pred tu utakmicu, na tribinama je osvanuo taj transparent koji je privukao pažnju navijača. Mladi fan crveno-belih, poslao je posebnu poruku Nemanji Nedoviću uz dokaz vernosti Crvenoj zvezdi.

– Nedoviću volim te kao brata. Zvezdino sam dete od glave do pete – pisalo je na papiru.

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Mnogi su se posle utakmice zapitali da li je Nedović video ovu poruku, a dokaz je stigao tek kasnije, u klipu na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

6
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter