0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FCBayern

LUDNICA U BUNDESLIGI: Hrvat šokirao Bajern – Borusija ostala bez tri boda u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.23 u 18:30

Kakav spektakl!

Nije navikla ljubitelje fudbala nemačka Bundesliga na previše zanimljivosti u poslednjih nekoliko godina. Pitanje je bilo samo sa kojom prednošću će Bajern Minhen osvojiti titulu.

Ipak, ove sezone je drugačije. Bajern nije siguran kao nekad, a ostali timovi, sada već pre svih Borusija Dortmund dišu im za vratom.

Bavarci su danas, u okviru 28. kola, remizirali sa Hofenhajmom – 1:1. U 17. minutu Pavar je doveo u prednost tim Tomasa Tuhela, ali je prelepim udarcem iz slobodnog udarca Andrej Kramarić poravnao u 71. minutu susreta i tako doneo nadu Borusiji Dortmund.

Međutim, Milioneri nisu uspeli to da iskoriste. Remizirali su na gostovanju Štutgartu – 3:3.

Nakon što je Ale prvo pogodio u 26. minutu za 1:0, a potom i Malen za 2:0 u 33. činilo se da Borusija ide ka laganoj pobedi.

Ipak, u drugom delu igre nastaje potpuni ‘haos na terenu’. U 78. minutu Kulibali smanjuje na 2:1, da bi potpuno poravnanje doneo Vagnoman u 84. minutu susreta.

I kada se činilo da će ostati 2:2, Štutgart i Borusija su nam priredili još uzbuđenja.

Amerikanac, Rejna, pogađa mrežu Švaba za novo vođstvo Borusije u 93. minutu. Potpuni šok za Edina Terzića i njegove momke usledio u 97. minutu kada Silas pogađa i postavlja konačnih 3:3 uz delirijum na tribinama Mercedes-Benz Arene.

Ostali rezultati:

Keln – Majnc 1:1

RB Lajpcig – Augzburg 3:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter