0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR SRBIJE ZADOVOLJAN: „Plasman na SP već uspeh, bilo je emotivno!“

Objavljeno: 13.04.23 u 09:45

Zadovoljan pobedom!

Ženska rukometna reprezentacija Srbije sinoć je na Banjici savladala selekciju Turske, 32:25 i tako dodatno ‘potvrdila’ plasmana na Svetsko prvenstvo.

Osim plasmana na SP, ovo veče je bilo posebno iz razloga zato što su se najiskusnije rukometašice oprostile od reprezentacije: Kristina Liščević, Jovana Stojiljković, Jelena Lavko, Kristina Graovac i Tamara Radojević.

Selektor, Uroš Bregar, se zahvalio navijačima, te istakao da je ovo bilo emotivno veče.

FOTO: STARSPORT

 

Zahvalio bih se svima koji su došli večeras na Banjicu i pomogli nam da se u sjajnoj atmosferi plasiramo na Svetsko prvenstvo. Nismo prikazali dobru igru u prvom poluvremenu, ali smo u drugom poluvremenu podigli nivo igre i pokazali šta znamo. Dobra odbrana i kontranapadi doprineli su ovakvom rezultatu i drago mi je što smo pobedom završili ovaj kvalifikacioni ciklus. Bilo je emotivno, na najbolji mogući način ispratili smo igračice koje su odigrale poslednji meč za Srbiju i hvala im za sve što su uradile za državni tim. – započeo je selektor.

FOTO: STARSPORT

 

Smatra da je plasman na Svetski šampionat već uspeh.

Imamo vremena do Svetskog prvenstva, ali ne previše. Plan i program smo napravili i sigurno je da ćemo na šampionat otići sa najboljim sastavom koji budemo imali na raspolaganju. Rezultat će zavisiti od mnogo faktora, ali smo samim plasmanom već postigli uspeh. – zaključio je Bregar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter