0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@Feyenoord

HOLANĐANI NA PRAGU POLUFINALA: Fejenord iskoristio jedini kiks Rome na čitavom meču!

Objavljeno: 13.04.23 u 21:22

Uzbudljiva utakmica u četvrtfinalu Lige Evrope

Fudbaleri Fejnorda pobedili su večeras na svom terenu Romu sa 1:0 u prvom meču današnjeg programa, a ujedno i četvrtfinala Lige Evrope.

U utakmici sa mnogo šuteva, ali svega četiri u okvri gola videli smo za takve prilike i mnogo uzbuđenja na stadionu De Kajp.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kapitalnu priliku za pogodak je propustila Roma u 43. minutut susreta kada je Lorenco Pelegrini mogao da dovede „vučicu“ u prednosta bele tačke.

Italijan se zatrčao i šutirao, ali je lopta završila na stativi tako da se na pauzu otišlo bez pogodaka.

Kazna za promašen penal je stigla u 54. minutu kada je Mats Vajfer sjajnim udarcem pogodio donji levi ugao gola i doveo Fejenord u prednost.

Na ovoj utakmici stadion je jedan deo stadiona De Kajp bio zatvoren posle incidenta na derbiju polufinala Kupa Holandije između Fejenorda i Ajaksa kada je upaljačem u glavu pogođen Dejvi Klasen.

Roma će za nedelju dana imati priliku za popravni na svom stadionu, a Žoze Murinjo će morati da osmisli kako da savlada sjajne Holanđane.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter