0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNIK JE DRUGI KLUB SA ĐORĐEVIĆEM NA KLUPI: Napredak pao u Surdulici, Zvezdino dete srušilo Kruševljene! (FOTO)

Objavljeno: 12.04.23 u 20:15

Borba za opstanak se zahuktava!

Fudbaleri Radnika iz Surdulice prekinuli su niz od dva uzastopna poraza u Mozzart bet Superligi Srbije, minimalnim trijumfom nad Napretkom (1:0). ‘Orkestar’ koji nastupa pod dirigentskom palicom Slavoljuba Đorđevića pružio je odličnu partiju, te u potpunosti nadigrao favorizovanog rivala iz Kruševca.

Radnik se pobedom ‘odlepio’ od GAT-a, koji se nalazi na začelju tabele sa 20 osvojenih bodova, a izjednačio se sa ekipom Mladosti iz Lučana koja je u regularnom delu šampionata osvojila 23 poena.

Surudličani su na najbolji mogući način najavili još kvalitetnija izdanja u predstojećem plej-autu, gde će se odlučivati o sudbinama aktuelnih superligaša.

FOTO: STARSPORT

Nema sumnje da je povratak Slavoljuba Đorđevića na klupu Radnika, po završetku jesenjeg dela sezone, u potpunosti trgao ekipu i uneo samopouzdanje izgubljeno nakon očajnih rezultata.

Do četvrtog trijumfa ovog proleća Radnik je stigao zahvaljujući pogotku deteta Crvene zvezde, Andrije Radulovića. Talentovani ofanzivac je na spretan način zatresao mrežu rivala u 9. minutu susreta, a kasnije se ispostavilo da je tada postavljen konačan rezultat.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter