1
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

EVROGOL RADULOVIĆA OBELEŽIO POSLEDNJE KOLO SUPERLIGE: Zvezdin ‘klinac’ pokazao kakav je majstor! (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.23 u 23:30

Andrija pogotkom Radniku doneo važna tri boda!

Fudbaleri Radnika iz Surdulice prekinuli su niz od dva uzastopna poraza u Mozzart bet Superligi Srbije, minimalnim trijumfom nad Napretkom (1:0). ‘Orkestar’ koji nastupa pod dirigentskom palicom Slavoljuba Đorđevića pružio je odličnu partiju, te u potpunosti nadigrao favorizovanog rivala iz Kruševca.

Radnik se pobedom ‘odlepio’ od GAT-a, koji se nalazi na začelju tabele sa 20 osvojenih bodova, a izjednačio se sa ekipom Mladosti iz Lučana koja je u regularnom delu šampionata osvojila 23 poena.

Utakmicu u Surdulici u svakom smislu obeležio je evrogol Andrije Radulovića. Ofanzivac se u redovima Radnika nalazi na pozajmici iz Crvene zvezde, a fantastičnim partijama nagovestio je potencijalno brži povratak u Ljutice Bogdana.

Radulović je umirio loptu na desnom krilu, usledio je solo prodor, da bi se potom namestio za udarac jačom, levom nogom.  Nikola Petrić nije imao nikakve šanse u pokušaju da zaustavi projektil mladog Radulovića, a kasnije se ispostavilo da je Andrija upravom ovim udarcem rešio pitanje pobednika u 9. minutu.

8
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter