1
Domaći fudbal

Osman Bukari Superliga, Super Liga, Spartak - Crvena Zvezda 5.4.2023. Subotica, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA IMA MOĆNE PROVERE PRED LIGU ŠAMPIONA: Igraće se prijateljski turnir u Rusiji – evo ko će učestvovati!

Objavljeno: 11.04.23 u 14:14

Značiće im ti mečevi.

Fudbaleri Crvene zvezde, nalaze se pred osvajanjem nove titule šampiona Srbije, što znači da će naredne sezone igrati grupnu fazu Lige šampiona. Samim tim, klub već neko vreme razmišlja o sklapanju tima, o pripremama, kao i o prijateljskim utakmicama koje će igrati.

Nedavno je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić otkrio da će Zvezda imati jake protivnike, a potvrda je stigla iz ruskih medija. Kako je preneo „Sport Ekspres“, crveno-beli će krajem juna ili početkom jula učestvovati na prijateljskom turniru sa Zenitom i Fenerbahčeom.

Pored ova 3 kluba, na turniru će učestvovati i još jedna ekipa iz Rusije, neka iz prvih 8 po jačini.

Bitno je napomenuti da sezona u Superligi Srbije počinje u drugoj polovini jula, pa će Zvezda do tada biti već spremna.

Crveno-beli su i protekle godine igrali jednu utakmicu u Rusiji, kada su gostovali ekipi Zenita u Sočiju, a taj meč su izgubili rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO:

6
2

1 Komentara

  1. Ma, biće to dobro! Fener i Zenit su već neki nivo, ali ni oni nemaju šansi protiv nas. Tražiti za sparing partnera neku ekipu iz vrha liga “petice” je unapred osuđeno na propast, jer neće oni da se blamiraju i prime 3-4 komada od, za njih, nepoznatih igrača. A, ti za njih malo poznati igrači su naše gromade, Kanga, Kangva, Bukari, Srnić, Gobeljić, Krstičić. Ne uigrava Milojević za džaba ove gromade celo proleće. Tek će da vide oni kako Musa dere jarca!

    1
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter