0
Fudbal

goalkeeper Vladimir Stojkovic Partizan—Trening & Press-Super League Season 2021/20 Beograd, 15.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

STOJKOVIĆ OTKRIO OKO ČEGA JE POLEMISAO SA RONALDOM: „Pitao je što kukam, ali je posle meča pokazao veličinu!“ (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.23 u 15:27

Njegovim dolaskom, tamošnji fudbal se znatno više prati.

Fudbaleri Al Feihe nedavno su izborili bitan bod protiv favorizovanog Al Nasra, u čijoj ekipi igra jedan od najboljih igrača ikada Kristijano Ronaldo. Za Al Feihu brani srpski golman i nekadašnji reprezentativac Vladimir Stojković, koji je na ovom meču odbranio nekoliko zicera i postao heroj svog tima.

Nakon svega, srpski golman je pričao za Telegraf, a u razgovoru je otkrio detalje ovog susreta, ali je pričao i o Kristijanu Ronaldu.

– Igrali smo prvi put kada sam branio boje Sportinga, a on Mančester junajteda, potom i četiri puta u nacionalnim timovima Srbije i Portugalije. Dao mi je jedan gol u pet mečeva i to upravo u toj prvoj utakmici. Ovoga puta sam, čini mi se, iako nismo pobedili, imao više uspeha, jer je Al Nasr jedan od najjačih timova u Aziji i osvajanje boda je zaista podvig – počeo je Stojković i dodao:

– Posao je ovoga puta bio utoliko teži, jer je Ronaldo u formi, postigao je 11 ili 12 golova na nekoliko minulih utakmica, što u klubu, što u reprezentaciji. I nije sam u Al Nasru koga treba da se pribojavate, tu su Taliska, Gustavo… Ma, strašan tim imaju. Pokazali smo im zube, uzeli smo bod i zakomplikovali šampionsku trku.

U jednom momentu, Ronaldo i Stojković su imali malu raspravu, a Srbin otkriva šta se zapravo desilo.

– Bila je situacija kod kornera za Al Nasr, prilikom “boksovanja” lopte mi je ušao u telo. Malo sam se “previjao”, pa me je upitao zašto kukam kad nije faul, ja sam rekao da jeste i na tome se završilo. Bilo je sve sportski, normalna situacija sa terena, bez zle krvi i ljutnje.

Ronaldo je nakon utakmice pokazao veličinu, kada se slikao sa Stojkovićevom ćerkom Sarom.

– Nisam ni bio prisutan kada se to dogodilo, a izgleda da nije ni trebalo – kaže se Stojković i zaključuje:

– Sara je “namazano” postupila, na šarm je dobila fotografiju i to tako što je dozivala Ronalda dva ili tri puta i to sa “Kistijano”, bez “r”. Nije isprva čuo, onda je malo pojačala i on se bez zadrške okrenuo, vratio 20-tak metara i ispunio joj želju. Valjda i to govori o veličini čoveka, jer ko bi se vratio, ali to je Ronaldo, svetska veličina.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter