0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Alfaihaclub

STOJKOVIĆ OSTAO NESAVLADAN PROTIV RONALDA: Portugalcu teško pao remi! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.23 u 08:21

Bivši čuvar mreže ’crno-belih’ briljirao.

Bivši golman Partizana i reprezentacije Srbije Vladimir Stojković odigrao je u nedelju sjajnu utakmicu i bio je najzaslužniji što je njegova Al Fejha ostala neporažena protiv Kristijana Ronalda i Al Nasra, a rezultat je bio 0:0.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Portivnik je pokušavao, ali je bilo nemoguće postići pogodak pored Stojkovića koji je bio na visini zadatka, a najviše od svih trudio se Ronaldo. Lopta jednostavno nije htela u gol, i kada Stojković nije bio u prvom planu, igrači Al Nasra su šutirali pored gola iz izglednih situacija. Kao što je to bio slučaj sredinom prvog poluvremena, u situaciji u kojoj je Portugalac šutirao pored stative.

FOTO: Twitter/@Alfaihaclub

Kakvu je nemoć Al Nasr pokazao, barem što se tiče postizanja gola, govori i podatak da su imali čak 18 pokušaja. A frustraciju zbog toga Ronaldo je pokazao na kraju utakmice, kada se verbalno sukobio sa rivalom i jedini otišao u svlačionicu bez rukovanja. Bio je  besan na jednog igrača Al Fejhe, rekao mu je ‘vi ne želite da igrate’, a posle ovog remija Al Nasr sada zaostaje tri boda za vodećim Al Hilalom.

Na kraju utakmice se Kristijano slikao sa ćerkom Vladimira Stojkovića.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter