0
Fudbal

FOTO: Twitter/@sscnapoli

NAPOLI OSTAJE BEZ JEDNOG OD NAJBOLJIH IGRAČA: Bajern zagrizao! (FOTO)

Objavljeno: 11.04.23 u 21:40

Osimen bi mogao da se preseli u Minhen.

Napoli ove sezone igra fantastično i nedostaju mu jođ par utakmica kako bi potvrdio titulu prvaka Italije. Od drugoplasiranog Lacija imaju čak 16 bodova više, a u četvrtfinalu Lige šampiona odmeriće snage za Milanom. Najbolji strelac tima Lućana Spaletija Viktor Osimen bi mogao da pređe u redove minhenskog Bajerna.

FOTO; Twitter/Official SSC Napoli

Vrednost ovog igrača, koji je u Napoli stigao iz Lila 2020. godine,  Transfermarkt procenuje na 100 miliona evra. Jasno je da će Bajern, ako želi Osimena godinu dana pre isteka ugovora, morati da debelo da plati, sigurno je da ga uprava Napolitanaca neće tako lako da pusti.

Nemački novinar  Florijan Peletenberg je objavio na tviteru da da bi više razgovora moglo da usledi u narednim nedeljama.

– Definitivno bi se pridružio Bajernu na leto! Ponovo potvrđeno i danas. Šefovi Bajerna ga mnogo vole. Njegova uprava i igrači su toga svesni. Više razgovora moglo bi da usledi u narednim nedeljama. Sve je u ceni i Tuhelu. – zaključio je Pletenberg.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter