0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

GVARDIOLA DOČEKUJE “SVOJE“ BAVARCE!

Objavljeno: 11.04.23 u 12:05

Večeras počinje lov na polufinale Lige šampiona

Posle nešto manje od mesec dana Liga šampiona se nastavlja i odmah nas očekuju varnice, pošto večeras od 21 čas Bajern gostuje Mančester Sitiju na čelu sa Pepom Gvardiolom, bivšim trenerom nemačkog giganta. U istom terminu se igra još jedan četvrtfinalni duel u kojem će Benfika dočekati Inter, ali će sve oči ipak biti uprte na okršaj na Etihadu.

Građani su se u osmini finala sastali sa još jednom nemačkom ekipom, Lajpcigom, koji je uspeo da odoli Sitiju u prvom meču i odigra 1:1 na Red Bul areni, međutim Haland i ekip asu na svom terenu demolirali Bikove sa čak 7:0. Nakon tog susreta, Siti je savladao Burnli sa 6:0, nakon čega su upisali dve vezane pobede rezultatom 4:1 i to protiv Liverpula i Sauthemptona. Sa druge strane, Bavarci su u osmini finala eliminisali PSŽ ukupnim rezultatom 3:0, dok su na narednih 5 mečeva upisali 3 pobede, uz poraz od Frajburga u domaćem kupu.

Ove dve ekipe su se do sada susrele svega 6 puta u elitnom tekmičenju i oba tima su upisala po 3 pobede. Kladionice su rekle svoje, Siti je favorit pred večerašnji susret, ali poznato je da nemačkovelikana nikada ne treba otpisivati, pogotovu u duelima protiv engleskih timovima. Kao i ranije tokom sezone, AdmiralBet je i danas pored bogate hotsport ponude spremio promo kod LS30 koji igračima donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana kada se igraju utakmice Lige šampiona.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, koje se mogu preuzeti ovde. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice bez depozita, odmah po registraciji, dok prva uplata depozita sa sobom donosi i dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pogledajte kompletnu ponudu za mečeve četvrtine finala Lige šampiona, izaberite svoje favorite i uživajte u vrhunskom fudbalu uz AdmiralBet!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter