5
Evroliga

from left Tristan Vukcevic, Alen Smailagic, Uros Trifunovic, Kevin Punter, Zach LeDay, Dante Exum, Danilo Andjusic and Aleksa Avramovic celebrates after winning the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZA PARTIZAN JE SITUACIJA JASNA: Komentator otkrio, crno-beli će igrati Evroligu naredne godine! (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.23 u 11:24

Važna vest za crno-bele.

Trijumf košarkaša Partizana Mozzartbet nad ekipom Monaka obezbedio im je plasman među 8 najboljih timova Evrolige, kolo pred kraj prvog dela sezone. Crno-beli tako više ne zavise od drugih rezultata i mirno mogu dočekati Panatinaikos u Beogradu, naravno uz imperativ da izbore što bolju poziciju pred plej-of.

Iako Grobari i dalje brinu oko učešća u narednom izdanju Evrolige, mnogima je promakla jedna stvar. Naime, jedan od komentatora tog takmičenja, koji je najavljivao utakmicu između Monaka i Partizana, otkrio je da u slučaju pobede crno-belih i plasmana u TOP 8, izabranici Željka Obradovića obezbeđuju učešće u Evroligi i sledeće sezone.

– Za Partizan je situacija jasna. Ako pobede, plasiraće se u plej-of i osiguraće mesto u Evroligi za narednu sezonu, plasmanom u TOP 8 – rekao je komentator Evrolige.

Kao što svi znamo, Partizan je u toj utakmici slavio, pa se postavlja pitanje, da li je učešće crno-belih naredne godine zaista osigurano? O svemu tome, govorilo se i proteklih dana, kada je navodno najavljeno da će oba srpska tima biti u Evroligi, o čemu možete pročitati OVDE!

BONUS VIDEO:

 

27
2

5 Komentara

  1. Posteno govoreci, tim koji na pozivnicu igra u EL ,ako udje u najboljih osam i treba da ostane deo elite, jer je time dokazao da pripada eliti! To treba ubaciti u dokumente EL da u buduce ne bude dileme, a i klubovi koji pretenduju na igranje u EL tim dobijaju jasan uslov sto im omogucuje da odluce o investiciji u klub na duze staze. To je dobra vest za svakog ko investira u ekipu i moze praviti plan razvoja ekipe na duze staze. Drago mi je da je Partizan use u tome i time potvrdio svoje ambicije ali i pre svega svoj kvalitet i reputaciju u top krugovima evropske kosarke. Samo Partizan!

    8
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter