1
Evroliga
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

PARTIZAN I ZVEZDA I NAREDNE GODINE IGRAJU EVROLIGU: Jedna stvar je presudila – ovo su detalji razgovora!

Objavljeno: 07.04.23 u 15:29

Navodno, uopšte nema dileme što se tiče srpskih klubova.

Prema saznanjima Kurira, čelnici Evrolige su u nezvaničnim razgovorima potvrdili da žele Partizan i Crvenu zvezdu u narednom izdanju najkvalitetnijeg evropskog takmičenja. Isti portal navodi, da su velika ulaganja, dobri rezultati i ogromna poseta presudili da se ova odluka donese.

Na sve to, nadovezao se i izostanak ruskih klubova Zenita i CSKA iz Moskve, koji kako stvari stoje ni naredne sezone neće igrati evropska takmičenja. Beogradski klubovi su, što je možda i najvažnije, ove godine napravili ogroman iskorak po pitanju budžeta, što se Evroligi itekako sviđa.

Atmosfera sa svakog meča u glavnom gradu Srbije, danima i nedeljama kruži društvenim mrežama, a stranci su sve prisutniji gosti na tribinama.

Ipak, jedna od mana našeg regiona, jeste marketing i činjenica da naše tržište Evroligi ne može da donese ono što daju Nemačka, Francuska i Turska. Ono što je po Srbiju dobro, jeste da su ovi regioni u padu, pa kako stvari stoje, neće dobiti novi klub u Evroligi.

Zvanična potvrda učesnika Evrolige, očekuje se kao i obično početkom juna.

BONUS VIDEO:

164
12

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter