0
Fudbal

FOTO: Starsport

KLOP NAKON REMIJA SA ARSENALOM: ‘Pomalo tipično za nas ove sezone!’

Objavljeno: 09.04.23 u 22:39

Stateg ‘redsa’ zadovoljniji od svog kolege.

U okviru 30. kola engleske Premijer lige fudbaleri Liverpula dočekali su Arsenal na svom stadionu i u jednom zanimljivom meču uspeli su da izvuku remi 2:2 i zakomplikuju trku za titulu.

Jirgen Klop je nakon utakmice reako da je utakmica bila potpuno otovrena, da su posrigli pogodak a onda I drugi.

-Pomalo tipično za nas ove sezone. Potpuno otvorena utakmica, postigli su gol iz prve situacije, a onda i drugi. Naša reakcija je bila dobra. Na kraju je utakmica bila spektakularna. Kako nismo pobedili posle tih šansi na kraju, ne znam. – započeo je.

Naveo je da nema problem sa remijm.

-Ja sam nešto između srećnog i nesrećnog. Nemam problema sa remijima. Arsenal je bio dobar ali mogli su i trebali su da izgube ovu utakmicu. Za njih je ovaj bod bolji. Imali smo trenutke i situacije i nismo uspeli da ih iskoristimo. Pomalo tipično. Oni su leteli po terenu i postigli su gol iz prve šanse. Naš gol je mnogo pomogao, na poluvremenu nije bilo gotovo. Bila je senzacionalna atmosfera, dobar trenutak da izjednačimo. – nastavio je Nemac.

Dodao je i istakao da su zaslužili bar bod.

-Odjednom smo diktirali ludu utakmicu. Zaslužili smo bar bod. Da je Ibu (Konate) koristio glavu (kod poslednje šanse) to je gol. Možda se okliznuo. Imao je šansu, baš tamo. – govorio je trener Liverpula.

Na kraju se dotakao I sukoba Robertsona sa pomoćnim sudijom i rekao da zna šta se dogodilo, ali da nije gledao.

-Ništa. Znam da se dogodilo ali nisam gledao. Ako se dogodilo, snimci će sve pokazati. – zaključio je Klop.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter