0
Evroliga

Dusko Vujosevic (L) Bozo Koprivica (R) JSD Partizan Proslava 77 Rodjendan at Hotel Hyatt on October 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

DUŠKO VUJOŠEVIĆ PRIŽELJKUJE JOŠ PARTIZANOVIH USPEHA: „Ovaj je veliki, ali nadam se i ne konačni!“

Objavljeno: 08.04.23 u 17:56

Legendarni trener je imao šta da poruči.

Košarkaši Partizana Mozzartbet sinoć su savladali ekipu Monaka i tako obezbedili učešće u TOP 8 fazi Evrolige, u svojoj povratničkoj sezoni u najkvalitetnije evropsko takmičenje. Ogroman uspeh već sada je napravila ekipa Željka Obradovića, a sve to, prokomentarisao je i legendarni trener crno-belih Duško Vujošević u razgovoru za portal BasketballSphere.

On je istakao da je ovo veliki uspeh, ali da se nada da nije konačni.

– Ne ulazeći u neke dublje analize, kao i svaki partizanovac, radujem se uspesima kluba. Ovaj je veliki, nadam se ne i konačni uspeh – rekao je Vujošević.

Duško Vujošević je upravo poslednji trener koji je odveo Partizan na F4 Evrolige. Crno-beli su u plej-ofu tada izbacili Makabi, dok su u polufinalu Evrolige nesrećno izgubili od Olimpijakosa.

BONUS VIDEO:

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter