0
Evroliga

FOTO: Sport Klub/Screenshot

ĐOKOVIĆ NAVIJA ZA PARTIZAN, OSIM KADA IGRA PROTIV ZVEZDE: Novak otkrio šta je govorio sinu tokom meča! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.23 u 16:18

Zabeležili su crno-beli bitnu pobedu.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, prisustvovao je utakmici između Monaka i Partizana Mozzartbet, koju je srpski predstavnik dobio u Kneževini i tako osigurao plasman u TOP 8 Evrolige. Gde god da se pojavi, Novak privlači pažnju svih, pa se slobodno može reći da je bio glavna zvezda večeri, a na poluvremenu, kao i po završetku meča izdvojio je svoje vreme kako bi razgovarao sa medijima.

Đoković je istakao da mu je drago što Partizan pobeđuje i da navija za crno-bele, osim kada igraju protiv Zvezde.

– Osećam se lepo, uživam, tu sam došao sa sinom i ženom. Partizan pobeđuje i drago mi je zbog toga. Partizan podržavam i navijam za njega, kad igraju protiv bilo koga osim Zvezde. Ja sam Zvezdaš, ali navijam za srpski klub, moj sin navija za Partizan, sad idemo na njihove utakmice. Drago mi je što vode, nadam se da će uspeti da obezbede plasman u TOP 8 – rekao je Đoković Sport klub.

Novaku je u krilu, tokom čitave utakmice bio sin Stefan, dok su sedeli pored predsednika KK Monako. Samim tim, srpski teniser je otkrio kako je tekao razgovor sa sinom što se tiče navijanja na ovom meču.

– Pored nas je predsednik košarkaškog kluba Monaka, malo ga štipnem ako pretera, ali rekao mi je „ovo je najgora utakmica, ne mogu da navijam kako želim“, možeš, samo nemoj da govoriš UA dok napadaju. Interesantno je gledati, voli košarku, Srbija je zemlja košarke, najveći i najpopularniji sport, pratimo i navijamo.

BONUS VIDEO:

7
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter