0
Evroliga

FOTO: Sport Klub instagram/ screenshot

ĐOKOVIĆ IZ PRVOG REDA LOŽE POSMATRA MEČ U MONAKU: Sve oči uprte u najboljeg tenisera na planeti! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.23 u 21:24

Srpski as je pronašao malo slobodnog vremena kako bi pogledao utakmicu!

U okviru 33. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu ekipa Monaka ugostila je sastav beogradskog Partizana.  Izabranike Željka Obradovića jedna pobeda deli od garantovanog plasmana u plej-of fazu elitnog takmičenja, ali znali su crno-beli kome dolaze u goste.

Nakon 10 minuta nadmetanja domaćin vodi sa 22:18.

Utakmicu u Monako iz prvog reda VIP lože posmatra najbolji teniser na planeti, Novak Đoković. ‘Prvi reket sveta’ došao je u društvu supruge Jelene da isprati atraktivan susret samog finiša Evrolige.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

Srpski as se trenutno priprema za početak sezone na šljaci, koja se otvara upravo u Monaku. Popularni ATP Monte Karlo, turnir masters 1000 serije, prvi je na programu kada je u pitanju omiljena podloga Rafaeala Nadala.

Šef stručnog štaba Monaka, Saša Obradović, prijatelj je slavnog tenisera i neretko je dolazio da ga bodri na njegovim mečevima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

Takođe, u dvorani se nalazi još jedan srpski teniser, Dušan Lajović, koji za razliku od Đokovića (navijač Crvene zvezde) navija za crno-bele.

BONUS VIDEO:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter