0
Fudbal

FOTO: Twitter/ Real Madrid C.F

BARSELONA SVE BLIŽA TITULI: Real poražen od Viljareala! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.23 u 23:25

Nakon preokreta izgubili.

U okviru 28. kola španske Primere fudbaleri Viljareala savladali su na stadionu ’Santiago Bernaberu’ madriski Real rezultatom 3:2 i tako ubrzali trenutak kada će Barselona proslaviti titulu prvaka Španije.

Izabranici Karla Anćelotija je druga na tabeli sa 59 bodova, 12 manje od ekipe Ćavija Ernadeza, koja ima i jednu utakmicu manje odigranu. ‘Žutoj podmornici’ je ova pobeda značila mnogo, pošto je stigla do 47. poena, peta je na tabeli, četiri boda udaljena od Sosijedada koji je u zoni Lige šampiona.

Real je dva puta vodio na ovom meču, ali uzalud. Najpre je u 16. minutu autogol postigao Tores, da bi početkom nastavka, u 48. minutu Vinisijus pogodio mrežu Rejne. Viljareal se prvi put vratio u igru u 39. minutu preko Čukvuezea, a drugi u 70. minutu, kada je Morales postigao pogodak.

Tačku na meč stavio je Čukvuezea u 80. minutu sjajanim šuemt sa distance koji je prevario je Kurtou. Real je u finišu pritiskao, tražio penal, pokušavao da stigne bar do boda, međutim, to im nije pošlo za rukom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter