0
Fudbal

head coach Mladen Krstajic Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v TSC Beograd, 05.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

KRSTAJIĆ ODGOVORIO NA NAPADE ARDE: „Kada budu spremni pozvaću ih – ne mešajte se u moj lični život“!

Objavljeno: 07.04.23 u 14:31

Imao je poruku za njih.

Nakon što su čelnici FK Arda iz Kardžalija u saopštenju napali srpskog trenera i selektora fudbalske reprezentacije Bugarske Mladena Krstajića, stigao je i odgovor. Naime, taj klub je izdao saopštenje u kome je Krstajića optužio da ne obraća pažnju na njihov rad, dotakli su se i njegovog privatnog života, a Srbin je imao odgovor na sve.

Nekadašnji selektor Srbije, objasnio je da je od momenta kada je seo na čelo reprezentacije Bugarske, gledao Ardu više puta, kao i da je obišao većinu stadiona u toj zemlji, te da planira da poseti i Krdžali. Što se tiče fudbalera Arde, zaključio je da čim neko od igrača iz te ekipe zasluži da igra za Bugarsku, da će poziv i dobiti.

– Poštovani predstavnici FK Arda… Otkako sam postavljen na mesto selektora fudbalske reprezentacije Bugarske, gledao sam vaš tim više puta. naravno, imam želju da posetim i vaš stadion, pošto sam obišao većinu stadiona u Prvoj ligi. Srećan sam što forsirate domaće igrače i u potpunosti podržavam tu vašu filozofiju. Ipak, naglašavam – tek kad se uverim da je neko od vaših igrača u potpunosti spreman za reprezentaciju, biće pozvan. Do tada ću pažljivo pratiti razvoj – počeo je Krstajić i zaključio:

– Istovremeno, pozivam vas da se ne mešate moj lični život i prostor i da moje ime ne koristite u svojim obračunima. Vidimo se uskoro u Krdžaliju. Uz dužno poštovanje, Mladen Krstajić – zaključio je srpski strateg.

BONUS VIDEO:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter