0
Fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Vojvodina v TSC head coach Mladen Krstajic Novi Sad, 05.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ČELNICI BUGARSKOG KLUBA ŽESTOKO ISPROZIVALI KRSTAJIĆA: „Imamo restorane gde možete da pokažete svoje pevačko umeće!“

Objavljeno: 07.04.23 u 14:15

Jedna od tema je bio i sprski trener.

Fudbalski klub Arda iz Kardžalija, izdao je saopštenje u kojem su žestoko napali institucije bugarskog fudbala, sve zbog toga što smatraju da su ih sudije oštetile u više navrata. Pored brojnih pitanja, pojavilo se i jedno za selektora Bugarske Mladena Krstajića, na koga su čelnici ovog kluba osuli paljbu, uz uplitanje i u njegov privatan život.

Gospodine Krstajiću, pretpostavljamo da znate da je Arda jedan od retkih bugarskih klubova koji stavljaju akcenat na domaće igrače. I tokom ovog prelaznog roka vratili smo u Bugarsku fudbalere koji su igrali u inostranstvu kako bi bili blizu selektora. Ne vidimo podršku sa vaše strane. Čak i ako protokolarno najavite dolazak na naš meč u Kardžali, mi ćemo to smatrati nekom vrstom poštovanja – piše u saopštenju uz napomenu:

– Gospodine Krstajiću, kada planirate da posetite ARENA ARDA i uverite se da je tačno ono što vas pitamo i pišemo? Gospodine Krstajiću, u našem gradu postoje i restorani u kojima možete da pokažete i svoje pevačko umeće… posle gledanja Ardinog meča uživo.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter