0
Evroliga

Chris Jones (C) Facundo Campazzo (R) during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Valencia Basket at Aleksandar Nikolic Hall on March 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ČUDAN PUT ZVEZDE EVROLIGE: Do juče je prao veš na ruke, a sada igra u eliti!

Objavljeno: 05.04.23 u 16:25

Težak je put do vrha

Jedan od najboljih košarkaša u Evropi, Kris Džons, danas igra u Valensiji, ali niko nije upoznat sa činjenicom koliko su njegovi košarkaški počeci bili teški.

Njegov profesionalni put je krenuo sa mesta gde je malo ko očekivao, a to je bilo iz Mongolije u sezoni 2015/16.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Takva iskustva naučila su me da mnogo više cenim stvari koje sada imam. U Mongoliji bismo igrali utakmice jednu za drugom, a niko ne bi ni prebrisao parket“, rekao je Džons za „Basket News“.

Na pitanje kakvu su bili uslovi i sa kim je delio sobu.

„Nije bio prevelik. Nas trojica u stanu, jedno kupatilo, ručno sam prao stvari i stavljao ih da se suše. Bilo je teško. To što sam sada ovde, pogotovo u Valensiji, za mene je NBA. Ovo je moj NBA“, kaže Džouns.

„Ne bih promenio svoj put, osećam da me je sve to napravilo osobom kakva sam danas. Pokušavam da iskoristim svaku priliku“, zaključio je košarkaš Valensije.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter