0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

ROMA KAŽNJENA ZBOG VREĐANJA STANKOVIĆA: Došlo na naplatu nesportsko ponašanje! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.23 u 21:10

Pravda je zadovoljena.

Fudbaleri Rome su za vikend u okviru 28. kola italijanske Serije A dočekali ekipu Sampdorije i slavili rezultatom 3:0. Ono što je bilo u centru pažnje na utakmici je vređanje navijači Rome su rasistički vređali trenera gostujućeg tima Dejana Stankovića. Nakon što je Muriljo dobio crveni karton, Stanković je krenuo u proteste protiv sudija, što je „zapalilo“ navijače Rome. 

Oni su počeli da ga vređaju, čuli su se i rasistički povici, ali Žoze Murinjo je još jednom pokazao koliki je gospodin, Portugalac je zamolio pristalice svog kluba da prestanu, dok su ga oni momentalno poslušali. Murinjo je kasnije i digao palac u znak zahvalnosti.

Disciplinska komisija je donela odluku da Roma mora da plati kaznu od 8.000 evra zbog ponašanja njihovih najvatrenijih navijača. Kazna bi bila i veća, da oni na zahtev Žozea Murinja nisu prestali sa vređanjem Stankovića.

– Kazna je manje oštra zato što se pogrdna skandiranja nisu ponovili posle intervencije trenera Rome. – navedeno je u obrazloženju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter