0
Košarka

Zeljko Rebraca Vojvodina v TSC - Mozzart Super League Season 2022/2023 on October 08 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASIO SE REBRAČA: „Poštujem Partizan, ali Vojvodina je moj klub!“

Objavljeno: 01.04.23 u 19:10

Imao je svoj komentar!

Navijači Vojvodine zamerili su predsedniku njihovog kluba, Željku Rebrači, zato što je sinoć na utakmici Partizana Mozzart Bet i Real Madrida pevao himnu crno-belih.

Tim povodom oglasio se i sam Rebrača u razgovoru za Mozzart Sport.

Ne znam ni šta bih tačno rekao, prvo i osnovno dobio sam poziv Partizana da prisustvujem utakmici veterana protiv Real Madrida, a posle i da ostanem na utakmici. Kao svaki Srbin podržao sam srpski klub na velikoj utakmici. Partizan je deo moje istorije i karijere, ponosan sam na to, poštujem Partizan, ali želim vrlo jasno da istaknem da je Vojvodina moj klub, za koji sam posvećen i za koju radim danonoćno kako bi i ona jednog dana igrala velike utakmice kao što je bila sinoćna protiv Real Madrida. – rekao je legendarni košarkaš.

Pre 10 meseci preuzeo je čelno mesto u Vojvodini.

Ne želim da se sada zbog ovoga baci senka na sve što smo uradili u Vojvodini za ovaj period, a uradili smo mnogo. Kada je upravni odbor došao u klub, zatekli smo velike probleme, a do sada smo uspeli da saniramo skoro 80 posto duga, to je veliki posao koji je urađen. Svi u klubu smo zasluženi za to, radimo iz velike ljubavi prema Vojvodini. Onog momenta kada sam došao na čelo kluba sam osetio potrebu da posvetim celog sebe tom projektu i mislim da sam do sada to uradio sa timom ljudi koji zaista žele dobro Novom Sadu. – nastavio je Rebrača.

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ističe da je on navijač Vojvodine.

Osećam se kao navijač Vojvodine, uostalom kada smo igrali protiv juniora Partizana, ja sam bio uz Vojvodinu, kao što ću i uvek biti jer sam se poistovetio sa klubom i zaista želim da klub poraste, a idemo u tom smeru. Želimo da uđemo u ABA 2 ligu i da tako nastavimo da rastemo kao kolektiv, a krajnji cilj je da i mi igramo veličanstvene utakmice o kojoj će pričati cela Srbije. Mislim da je zaista normalno da svako od nas podrži srpski klub. – kazao je predsednik Vojvodine.

Svi su tu, kako kaže, sa istim ciljem.

Svi rade sa istim ciljem. Od najmađih kategorija pa do prvog tima uključujući i ljude u Upravnom odboru, želimo da Novi Sad ima veliki klub koji će da bude centar košarke. Ja svaki dan radim sa tim ciljem, Vojvodina mi je u srcu i daću sve od sebe da klub nastavi da raste. – zaključio je Rebrača.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter