3
Košarka

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

REBRAČA NA UDARU ZBOG PARTIZANA: Navijači Vojvodine traže njegovu momentalnu ostavku – evo i zašto! (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.23 u 12:33

Zamerili su mu.

Partizan Mozzart Bet je sinoć demolirao Real Madrid u beogradskoj Areni u okviru 32. kola Evrolige, rezultatom 104:90.

Uvod u ovaj spektakl bila je utakmica vetarana crno-belih i kraljevskog kluba. Među legendama Partizana, sasvim logično, našao se i Željko Rebrača. Pre početka same utakmice, snimljen je kako sa ostatkom hale peva himnu Partizana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Фирма 1989 (@firma1989_official)

To su mu zamerili navijači Vojvodine, čiji je on predsednik i oglasili se saopštenjem tražeći da on napusti funkciju.

Nakon snimka sa jučerašnje košarkaške utakmice između Partizana i Real Madrida u Beogradu, na kojem se jasno vidi kako aktuelni predsednik KK Vojvodina Željko Rebrača iz srca i duše peva navijačku pesmu Partizana, ujedinjeni navijači Vojvodine traže njegov momentalni odlazak sa mesta prvog čoveka našeg košarkaškog kluba i isključenje iz kompletnog sportskog društva Vojvodina.

Osim toga što je krajnje neprofesionalno da predsednik jednog kluba javno izražava navijačku pripadnost nekom drugom klubu, postupak Željka Rebrače zaslužuje posebnu osudu i zbog šire poznatog rivalstva između navijača Vojvodine i Partizana i samim tim za posledicu može imati jedino njegovu neopozivu ostavku.

Za ujedinjene navijače Vojvodine, Željko Rebrača od ovog trenutka svakako više nije predsednik KK Vojvodina, te obaveštavamo sve da nećemo prestati sa borbom i zahtevom da isti što pre napusti klub, u kojem mesta može biti samo za one čije su emocije i misli usmerene isključivo ka našoj Vojvodini. – piše u saopštenju navijača Vojvodine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

9
17

3 Komentara

    • A o čemu pričate,pa u ovoj državi se za lokalni klub navija dok u goste ne dođe Partizan ili czv,nažalost to je tako i igraju igrači koji se ne pronađu naj bolje u ra dva kluba,nema rivalstvo ni na terenu ni van njega kako je napisano u tekstu.Držite Rebraču možda nešto i bude od KK Vojvodine.Nije vam smetao Lalatović dok je bio kod vas a zna se kome pripada njegovo srce.

      4
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter