0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Vojvodina and Partizan at stadium Karadjordje on April 01, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BATAK PREZADOVOLJAN: ‘Čestitam publici, igračima, predsedniku!’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.23 u 22:54

Imao je čime da bude zadovoljan.

U okviru 28. kola Superlige Srbije, Vojvodina je na svom terenu dočekala ekipu Partizana. Na centru se danas našao najbolje kotirani srpski sudija Srđan Jovanović, sa svojim timom. Slavio je domaći sastav sa 2:1, golovima Malbašića i Nikolića, dok je poraz ‘crno-belih’ uspeo da ublaži Danilo Pantić. Nakon meča vidno zadovoljan pobedom, bio je trener domaćih, Radoslav Batak:

Želim da čestitam publici, igračima, našem predsedniku, koji je verovao u nas i koji nam daje energiju i koji je okupio tim ljudi da pravimo dobre rezultate. Mi smo počeli, još ništa nismo uradili, imamo još dve naredne utakmice i onda nakon toga plej-of u kojem ćemo dati sve od sebe.’ – zaključio je trener ‘Stare dame’.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter