0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Vojvodina and Partizan at stadium Karadjordje on April 01, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VOJVODINA POBEDILA PARTIZAN: Bivši igrači ‘crno-belih’ presudili svom nekadašnjem klubu – Partizanu se drma i treće mesto! (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.23 u 21:59

Derbi kola u Novom Sadu.

U okviru 28. kola Superlige Srbije, Vojvodina je na svom terenu dočekala ekipu Partizana. Na centru se danas našao najbolje kotirani srpski sudija Srđan Jovanović, sa svojim timom.

Ekipa Igor Duljaja je delovala inferiorno u prvom delu igre i uputila je samo jedan šut, koji je završio daleko od gola „Lala“.

during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Vojvodina and Partizan at stadium Karadjordje on April 01, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Start drugog dela susreta pripao je domaćinu, koji je u 53. minutu poveo preko nekadašnjeg fudbalera ‘crno-belih’, Filipa Malbašića.

Napade Partizana uspešno je uspevao da osujeti golman ‘Stare dame’, Lazar Carević. Do 75. minuta, najbolju priliku za izjednačenje Partizan je imao u preko Uroševića, ali je i njegov udarac uspeo da osujeti crnogorski čuvar mreže.

Nešto kasnije fantastično je šutirao Samed Baždar, ali se ponovo istakao sjajni Carević. Propuštene šanse kažnjene su u 84. minutu, kada je pitanje pobednika rešio još jedan bivši igrač Partizana, Nemanja Nikolić, pogotkom na asistenciju Simića.

Nadu Partizanu u 90. minutu uspeo je da vrati Danilo Pantić, uspevši da savlada do tada neprikosnovenog golmana domaćih. Ipak, to je bilo to, slavio je domaćin sa 2:1.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter