0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MRKELA: ‘Treća uzastopna dupla kruna je ono čemu težimo!’

Objavljeno: 30.03.23 u 17:17

Iskusni operativac crveno-belih smatra da njegov tim nije imao sreće na žrebu u toku aktuelne sezone Kupa Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde su za rivala u četvrtini finala Kupa Srbije dobili Napredak, a utiske nakon žreba održanog na Terazijama izneo je sportski direktor srpskog šampiona, Mitar Mrkela.

– Po treći put ove sezone ćemo biti gosti u Kupu Srbije, tako da ne možemo reći da je žreb na našoj strani, ali svesni smo kvaliteta koji posedujemo i toga da možemo da osvojimo takmičenje. Poznajemo ekipu Napretka, nedavno smo i remizirali protiv njih u Kruševcu gde se pokazalo da imaju kvalitet, ali verujem da ćemo uspeti da se plasiramo u narednu rundu. Pred početak sezone smo postavili jasne ciljeve, a osvajanje treće duple krune u nizu je nešto čemu težimo i od čega ne odstupamo. Blizu smo da postanemo šampioni Srbije, ušli smo među osam najboljih u kup takmičenju i sada u finišu sezone treba da budemo na visini zadatka i da je volšebno završimo – rekao je Mrkela.

Ipak, do utakmice koja će biti odigrana u Kruševcu 3. maja ima više od mesec dana, tako da je fokus sportskog sektora crveno-belih na prvom narednom meču koji je na programu u subotu od 18 časova.

– Idemo utakmicu po utakmicu, tako da smo potpuno koncentrisani na subotu i duel sa Mladosti. Nadam se da će navijači doći u što većem broju, zapravo ih pozivam da provedu lepo subotnje popodne na Marakani, a verujem da će im to fudbaleri dobrom igrom na terenu i golovima vratiti na najbolji mogući način – podvukao je Mrkela.

Sve parove četvrtfinala Kupa Srbije možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter