0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FulhamFC

MITROGOL SE OGLASIO PRVI PUT NAKON INCIDENTA: „Žalim zbog svojih postupaka – frustracija me nadvladala!“

Objavljeno: 30.03.23 u 10:30

Nije mu drago zbog svog ponašanja!

Aleksandar Mitrović imao je sukob sa sudijom Krisom Kavanom u duelu Mančester junajteda i Fulama koji se igrao u okviru FA Kupa.

Tom prilikom, srpski golgeter je burno reagovao na odluke Kavanoa, a u jednom momentu ga uhvatio za ruku.

Svestan je da je pogrešio.

Lično, žalim zbog svojih postupaka koji su doveli isključenja. Dozvolio sam svojoj frustraciji da me nadvlada, a način na koji sam reagovao je pogrešan. Pokušavao sam da skrenem pažnju sudiji, ali jasno je da nije trebalo da stavim ruke na njega i razumem zašto mi je pokazao crveni karton, prvi u dresu Fulama, prvi od sezone 2015/16. – rekao je napadač Fulama.

FOTO: Twitter/@FulhamFC

Standardna suspenzija je tri utakmice, ali tamošnji savez razmišlja i o nekoj ‘jačoj’ suspenziji.

Prihvatio sam suspenziju od tri utakmice zbog crvenog kartona, razgovarao sam sa Krisom Kavanom, izvinio se i prihvatio kaznu. Sad želim da uradim sve što je u mojoj moći da incident zaboravim i što pre se vratim na teren kako bih pomogao saigračima. U međuvremenu, i dalje žalim zbog incidenta. Već sam se izvinio kolegama iz tima, hoću da uputim izvinjenje i navijačima, posebno onima koji su putovali na ‘Old Traford’ i bodrli nas celu utakmicu. Nadam se da ću se uskoro vratiti na teren i odužiti im se za podršku. – zaključio je Mitrović.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter