2
Domaći fudbal

FOTO: YOutube/Screenshot

DULJAJ GOVORIO O MILOŠU MILOJEVIĆU PRED VOJVODINU: „Svako muči neku svoju muku – sve radimo u dogovoru!“ (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.23 u 14:58

Reprezentativna pauza je gotova. 

Fudbaleri Partizana sastaće se sa ekipom Vojvodine u nastavku Mozzart Bet Superlige Srbije, a taj susret je na programu u subotu od 20 časova u Novom Sadu. Reprezentativna pauza je gotova, a da nije bilo lako trenirati bez nekolicine igrača, potvrdio je trener crno-belih Igor Duljaj na konferenciji za medije.

– Takva je sudbina, trenirali smo bez igrača koji su imali obaveze za svoju zemlju. Imao sam malu grupu za treninge, koristio sam igrače iz omladinske škole. Uvek je bolje da imate celu ekipu na okupu, može bolje da se radi, ali iz ove kože se ne može i možemo samo dalje.

Što se tiče ekipe Vojvodine, Duljaj ima samo lepe reči za ekipu iz Novog Sada.

– Energičan trener, organizovana ekipa, dosta su agresivni. Malbašić, Čumić, Nikolić, Vitas, Topić, imaju dosta pojedinaca koji mogu da reše utakmicu. Igraju na svom terenu, ali i dalje imamo naš cilj i iz ove situacije mogu da nas izvuku samo povoljni rezultati.

Igrački kadar se polako ponovo okuplja, ali jedan fudbaler ipak nedostaje. U pitanju je Fuseni Dijabate, kome ovo nije prvi put da kasni na primere Partizana.

– Vujačić i Saničanin su tu, Natho je tu. I ovi igrači koji su igrali za mladu reprezentaciju nemaju nikakve probleme što se tiče povreda. Dijabate je imao obaveza sa reprezentacijom, ako me pitate da li je ovde – nije.

Upitali su novinari trenera Partizana i o situaciji u kojoj se nalazi šef struke crveno-belih Miloš Milojević. Naime, iako je Zvezda na korak od titule, trenetu posao nije siguran.

– Svako muči neku svoju muku – rekao je Duljaj.

Što se tiče sastava za meč sa Vojvodinom, pre svega pozicije golmana, Duljaj je otkrio da se o svemu konsultuje sa trenerom golmana, pa da će tada biti poznato ko će stati među stative.

– To je sve u dogovoru sa trenerom golmana, imamo još dva dana do utakmice pa ćemo odlučiti. To ću sigurno znati sutra, imamo još neke malo rovite igrače koji nisu zdravstveno ugroženi ali smo ih poštedeli. Sutra ću znati na koga mogu da 100 posto računam u subotu.

1
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter