0
Domaći fudbal

Fousseni Diabate (L) and Zoran Danoski during the Partizan v Radnik Surdulica - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVI PROBLEMI U PARTIZANU: Dijabate se još uvek nije vratio u Beograd, Duljaj ne zna gde je! (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.23 u 14:44

Već je kasnio i ranije.

Fudbaleri Partizana svoje obaveze u domaćem prvenstvu nastavljaju u subotu, kada će od 20 časova odigrati utakmicu sa ekipom Vojvodine. Crno-beli su već duže vreme u rezultatskoj krizi, a na sve to, trenutno imaju i određenih kadrovskih problema.

Sve to otkrio je trener srpskog vicešampiona Igor Duljaj, koji je na konferenciji za medije istakao da se Fuseni Dijabate još uvek nije vratio sa reprezentativne pauze. Naime, reprezentativac Malija je bio odsutan oko 10 dana, pošto je trebalo da nastupi za svoju zemlju u dvomeču sa Gambijom u kvalifikacijama za Afrčki kup nacija, ali na kraju nije bio ni u protokolu za pomenute susrete.

– Dijabate nije ovde. Ako me pitate gde je, zasad nemam nikakvu informaciju – istakao je trener crno-belih Igor Duljaj na konferenciji pred utakmicu sa Vojvodinom.

Poznato je da je Dijabate i ranije kasnio, za vreme mandata Gordana Petrića, dok mu je on u tom momentu sve oprostio uz reči da je i ranije imao sličnih propusta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter