0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VALENSIJA STIŽE U GROTLO PIONIRA: Evo kada i gde možete gledati duel crveno-belih protiv španskog tima!

Objavljeno: 29.03.23 u 08:50

Zvezda juri šansu za nastavak borbe u Evropi!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ponovo će na parket u sredu od 19 časova kada će dočekati ekipu Valensije u meču 31.kola Evrolige. Utakmica je na programu u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

Ovo će biti drugi duel dva tima u toku aktuelne takmičarske godine. Ekipa Crvene zvezde slavila je kao gost u Valensiji na Badnje veče, bilo je 77:75 uz sjajno izdanje Nedovića i Petruševa.

Gotovo sve ulaznice za susret u srpskoj prestonici su rasprodate, a za one koji neće uspeti da pronađu svoje mesto u hali prenos je obezbeđen na TV Sport Klub 1.

-Biće veoma teška utakmica. Oni su u izuzetnom ritmu i znamo šta da očekujemo. Moramo da posvetimo pažnju njihovoj unutrašnjoj igri, gde je Dubljević glavni igrač, tu je i Rivero i veoma su korisni unutra. To moramo da zaustavimo i igramo dobru odbranu jedan na jedan na svim pozicijama. Ključ je odbrana. Da zaustavimo njihovu igru u tranziciji, jedna su od bržih ekipa, ali i da zatvorimo reket, kontrolišemo skok i u napadu mislim da nećemo imati problema – kazao je Filip Petrušev uoči meča.

 

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter