0
Fudbal

Veljko Ilic TSC - Partizan Superliga Srbije, Super, Liga, Backa Topola, Srbija, 6.11.2022. Novembar 6. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TSC SE OGLASIO POVODOM HEROJSKOG ČINA NJIHOVIH FUDBALERA: „Ponosni smo na naše igrače!“

Objavljeno: 29.03.23 u 16:40

Potez vredan poštovanja!

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole juče su se našli usred peščane oluje koja je uzrokovala lančani sudar, ali je njihovom hrabro i pribranom reakcijom sprečena još veća tragedija.

Povodom ovog poteza svojih fudbalera oglasili su se i iz FK TSC.

Fudbalski klub TSC želi da pohvali pribranost i požrtvovanost fudbalera Gorana Antonića, Ifeta Đakovca, Josipa Čalušića, Martina Mirčevskog i Nenada Filipovića, koji su brzom reakcijom uspeli da spreče veću nesreću tokom lančanog sudara na magistralnom putu Subotica-Bačka Topola, u kom je učestvovalo 14 vozila, a povređeno je 11 osoba. – istakli su iz TSC-a.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Apostrofirali su da su ponosni na svoje igrače, te da žele brz oporavak svim povređenim ljudima.

Njihova prisebnost i požrtvovanost, kada su alarmirali druge učesnike u saobraćaju kako bi sprečili veću saobraćajnu nesreću, a možda i tragediju, kvaliteti su koje mi u klubu znamo da cenimo i ovom prilikom im se još jednom zahvaljujemo na svemu što su učinili za svoje sugrađane ne obazirući se na sopstvenu bezbednost. Ponosni smo na naše igrače koji su pokazali da nisu heroji samo na fudbalskom terenu, već i u životu. FK TSC želi brz oporavak svim povređenim u ovoj saobraćajnoj nesreći. – zaključuje se u saopštenju kluba iz Bačke Topole.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter