0
Košarka

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Valencia at Aleksandar Nikolic Hall on March 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SADA JE SVE MNOGO JASNIJE: Evo zašto je Novak dao dečacima 100 evra – spasili su ga! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.23 u 23:55

Sjajna priča!

Nakon večerašnje pobede Crvene zvezde Meridianbet nad Valensijom u 31. kolu Evrolige, 92:73, nada o plasmanu u Top 8 elitnog takmičenja još uvek tinja.

Utakmici je prisustvovao i najbolji srpski teniser, te trenutno drugi igrač planete, Novak Đoković. Navijao je i bodrio crveno-bele do nove pobede.

Tokom poluvremena, oko njega je nastala prava pomama od ljudi koji su želeli da se fotografišu sa Đokovićem.

Kamere su zabeležile kako je jednoj grupi dečaka nakon fotografisanja dao 100 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

Jedan od njih se javio Kuriru i otkrio celu istinu. Naime, tokom dolaska na utakmicu, sa društvom je u šumi pronašao Novakovu platnu karticu, a obezbeđenje u hali mu je dozvolilo da priđe Noletu i uruči mu je.

Đoković je odlučio da mu se na neki način i oduži.

Naravno, jasno je da je tokom karijere Đoković zaradio velike sume novca i da verovatno ne bi previše osetio gubitak ove kartice, ali gest mladića je bio sjajan, a za to su prigodno nagrađeni.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

16
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter