0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PETRUŠEV POHVALIO ATMOSFERU: Otkrio šta je glavna razlika u Zvezdinoj igri sada u odnosu na prethodni period! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.23 u 22:55

Potpuno jasno!

Nakon večerašnje pobede Crvene zvezde Meridianbet nad Valensijom u 31. kolu Evrolige, 92:73, nada o plasmanu u Top 8 elitnog takmičenja još uvek tinja, ali je sve manja i manja.

Nakon utakmice svoje utiske je izneo i Filip Petrušev, najbolji igrač večerašnje utakmice.

Sjajna igra svih 40 minuta, imali smo par grešaka na startu utakmice i čim smo to eliminisali igrali smo solidno i nesebično pa je stigla zaslužena pobeda i razlika je bila realna. – započeo je Filip.

Sve dok ima šanse njegovi saigrači i on će se boriti za Top 8.

I dalje se borimo za Top 8 i to ćemo raditi sve dok ima šanse. Idemo utakmicu po utakmicu, svaka je finale za nas. Kada su u pitanju neke ranije utakmice koje smo gubili, mislim da smo nešto naučili iz nesrećnih poraza i trudimo se da ne stajemo i da igramo, što je glavna stvar koju nismo radili u tim mečevima. – nastavio je Petrušev.

Pohvalio je atmosferu u hali, a i istakao da je video Novak Đokovića.

Jesmo, videli smo, ali mislim da je atmosfera generalno bila baš dobra. Da navijači i dalje veruju u nas. Hvala im što su došli u toliko velikom broju. – zaključio je Petrušev.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter