0
Košarka

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Valencia at Aleksandar Nikolic Hall on March 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MUMBRU ZADIVLJEN KAMPACOM: „Zvezda sa njim i bez njega nije isti tim – pali smo u drugom poluvremenu!“ (FOTO)

Objavljeno: 29.03.23 u 21:40

Nisu došli do pobede.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet savladali su ekipu Valensije u utakmici 31. kola Evrolige rezultatom 92:73.

Nakon utakmice, svoje utiske izneo je i trener španskog kluba, Aleks Mumbru.

U prvom poluvremenu smo igrali dobro na momente, a na momente loše i imali izgubljene lopte, koje su im donele osam poena zaredom. U drugom delu smo probali da igramo dinamično kao u prvom, ali smo posle pali u četvrtoj četvrtini. Pali smo u odbrani, promašili šuteve neke i Zvezda nas je pobedila i čestitam im. – započeo je španski stručnjak.

FOTO: HotSport

Napomenuo je i povredu Aleksandera koji je, kako kaže, važan igrač za njih.

Imali smo neke povrede poput Aleksandera, koji je mnogo bitan za nas a povredio se u bitnom momentu. Gubili smo mečeve u poslednjim momentima. – nastavio je trener Valensije.

Za kraj, pohvalio je Fakunda Kampaca i istakao da Zvezda sa njim i bez njega nije isti tim.

Kampaco je sjajan igrač, igrao je sjajno i u napadu i u odbrani. Pokazao da je jedan od najboljih igrača u Evroligi. Zvezda sa njim i bez njega nije isti tim. – završio je Mumbru.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter