0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆ KAO BEJZBOL IGRAČ: Šta mislite kako bi se MVP NBA lige snašao u MLB-u?

Objavljeno: 29.03.23 u 16:25

Zanimljiva analiza američkih stručnjaka

Nikola Jokić nam od početka svoje NBA karijere demonstira da je stvoren za velike stvari, a najveću ulogu u njegovoj igri naravno igraju asistencije.

Momci iz podkasta „No Dunks“ sa portala „Atletik“ su napravili svoju listu pet najboljih „ruka“ NBA lige, igrača koji bi bili sjajni „pičeri“, odnosno bacači u MLB ligi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ono što je nama privuklo pažnju jeste da se aktuelni MVP NBA lige našao na petom mestu, kada se uporede svi igrači u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

„On je na listi jer mislim da predvodi NBA u asistencijama preko celog terena. Stalno možete da vidite dodavanja jednom rukom. Očigledno ima vaterpolo iskustvo od ranije. A od svih NBA superstarova najbolje je građen za bejzbol“, objasnio je svoj izbor novinar Trej Kirbi.

Ispred Jokića ću samo Džej Krauder, Klej Tompson, Donovan Mičel i Pet Konaton, koji je bio na korak od toga da zaigra u MLB ligi, ali je se u poslednjem momentu prebacio na košarku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter