0
Košarka

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Valencia at Aleksandar Nikolic Hall on March 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DOBRIĆ NAKON VALENSIJE: „Jako bitna pobeda – Nole je inspiracija!“ (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.23 u 23:25

Važna pobeda!

Nakon večerašnje pobede Crvene zvezde Meridianbet nad Valensijom u 31. kolu Evrolige, 92:73, nada o plasmanu u Top 8 elitnog takmičenja još uvek tinja, ali je sve manja i manja.

Ognjen Dobrić bio je raspoložen večeras, a istakao je da ovo veoma bitna pobeda za njegov tim.

Jako bitna pobeda za nas, za samopouzdanje, igrali smo dobro 40 minuta, nismo imali padova kao u prethodnom periodu. Bilo je dobro, pogotovo u odbrani. Bilo je vidljivo kako smo imali energiju i u napadu i u odbrani. – započeo je Ognjen.

Ne zna zašto su se dešavali padovi koncentracije.

Dve utakmice protiv Baskonije i Valensije su bile bez padova, da li se išta promenilo, više smo fokusirani na teren, više smo fokusirani na ono što se dogovorimo sa trenerom, što spremimo na treningu. Zašto se dešavaju? Ne znam, ne mogu da kažem, više ih nema, sada ide ono najbitnije, borba za trofeje, tako da… Ovako treba da izgleda, ovakvu koncentraciju treba da imamo. – nastavio je košarkaš crveno-belih.

U dvorani je bio i Novak Đoković, a za Dobrića je on posebna inspiracija.

Uvek je posebno inspiracija kad Novak dođe, znači nam. Kad vidimo njega pored terena, dao nam je vetar u leđa uz publiku. – istakao je prvotimac Zvezde.

Za kraj, par reči o narednom protivniku – Asvelu.

Imamo dan da se spremimo, oporavimo, idemo tamo s jednim ciljem, a cilj je uvek pobeda. Kalkukaclije oko nastavka, TOP 8, ne razmišljamo, idemo da pobedimo svakog. Matematički postoje kalkulacije, ali ne bavimo se time, mislim, otkad smo fokusirani na teren i na igru, sve izgleda kako treba, manje treba da se bavimo kalkulacijama, a više da se bavimo onim što treba da radimo. – zaključio je Dobrić.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter